Home arrow Aktivitete arrow per here te pare
per here te pare PDF Printoni E-mail
Friday, 16 November 2007

Per here te pare ndodh qe shoqatat e komunitetit egjiptian te Shqiperise te bashkepunojne dhe te bashkerendojne ne nje unison mendimesh dhe veprimesh,  te cilet  firmosen  per kete bashkepunim duke i cuar nje  leter ankese Ministrise se Puneve te Jashteme te Shqiperise , ku behej fjale per recomandimet e implementimit te Komisionit te jashtem europian per minoritetet , nder te cilat dhe minoriteti EGjIPTIAN ne Shqiperi duhet te kete te drejtat e barabarta duke u perfaqesuar ne pushtetin lokal dhe ate legjislativ, dhe per kete kerkuam me note proteste te merren masa urgjente per te plotesuar recomandimet e Komisionit te  jashtem europian kunder diskriminimit dhe intolerances .

Kjo ndodhi sot me date 16-07-2007,  ora 11:00/ Tirane.

Ne kete "Union" bejne pjese:

Shoqata "Sfinksi" si Koordinatore e "Unionit Demokratik te Egjiptianeve te Shqiperise"  A. Lile.

Shoqata "Vllazerimi"  F. Mehemti.

Shoqata "Kabaja"    ( Korce).  R.  Duro.

dhe shoqata  "Shprese per Integrim"  (Lezhe)     R.  Selimi.

Azhornuar s fundi ( Friday, 23 November 2007 )
 
< I mparshmi